Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که ثبات مدیریتی یکی مولفه های اصلی فعالیت اقتصادی است ولی متاسفانه در حال حاضر بسیاری از مجموعه های ذیل صندوق بازنشستگی کشوری ماه ها است که با سرپرست اداره می شوند.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شاید یکی از دلایل اصلی که رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال را به عنوان سال رونق تولید نام گذاری کردند این بود که مشکل اساسی کشور را همچنان مشکل اقتصادی می دانند و به همین دلیل با اشاره به مشکلات معیشتی مردم امسال را به نام "رونق تولید" نامگذاری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

انتخاب شعار رونق تولید نشان می‌دهد که همچنان اولویت کشور مسئله اقتصاد می‌باشد. از اینرو سیاست‌های کشور باید به سمت رفع موانع فعالیت‌های فعالین اقتصادی هموار شود.

 

جان گرفتن تولید در کشور بی‌شک نیازمند پارامترهایی است که باید مورد توجه قرار گیرد در این میان اشتغال و امنیت شغلی در سایه تولید به وجود می‌آید و تولید ملی مقدمه‌ای بر اشتغال­زایی، کارآفرینی و افزایش بهره‌وری در تمامی عرصه‌ها به شمار می‌رود که بهبود وضعیت اجتماعی، رفاه زندگی مردم و رشد و توسعه اقتصاد کشور را موجب می‌شود

 

در حال حاضر بخش عمده ای از فعالیت های اقتصادی کشور در بخش دولتی در حال انجام است که از جمله مهم ترین  آن ها می توان به مجموعه های صندوق بازنشستگی کشوری اشاره کرد.



در همین رابطه خبر می رسد که بعد از جابجایی های اخیر در این مجموعه بزرگ اقتصادی برخی هرج و مرج ها و نا هماهنگی ها در زیر مجموعه های این صندوق  از جمله هلدینگ "آتیه صبا" باعث به خطر افتادن منافع بازنشستگان شده است.

 

از جمله این موارد می توان به یکی از شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ آتیه صبا اشاره کرد که با بیش از ٦٤ هتل در سراسر کشور با اطلاع محمد اسکندری سرپرست هلدینگ آتیه صبا و با امضای سه تن از اعضای هیئت مدیره سرپرست به عنوان مدیرعامل انتخاب شد هر چند که ظاهرا در حال حاضر و بر اثر فشارها جلوی ثبت این کار گرفته شده است.

این در حالی است که بر اساس ابلاغ سرپرست جدید صندوق کلیه انتصابات باید به تایید کمیته مربوطه برسد.



 

از سویی دیگر در حالی که ثبات مدیریتی یکی مولفه های اصلی فعالیت اقتصادی است ولی متاسفانه در حال حاضر بسیاری از مجموعه های ذیل صندوق بازنشستگی کشوری ماه ها است که با سرپرست اداره می شوند و هنوز مدیر عامل برای آن ها معرفی نشده است که از جمله آن می توان به هلدینگ آتیه صبا، شرکت انبارهای عمومی، شرکت آپادنا سرام، شرکت سرمایه گذاری ایرانگردی و جهانگردی  و... اشاره کرد.


شاید اگر مسئولان ارشد وزارت کار هر چه سریع تر برای تثبت مدیریت در مجموعه صندوق بازنشستگی و تبع آن زیر مجموعه های آن از جمله مجموعه مهم آتیه صبا فکری نکنند تا چند وقت آینده شاهد اتفاقات ناخوشایند در این مجموعه باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۶۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مهدیار اسماعیلی رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

صدور ۳۵ درصد پروانه‌های بافت فرسوده به صورت تک واحدی

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آنها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

کد خبر 6095613 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود